onsdag 6 juni 2007

Nationaldagspaddling vid Marstrand

Igår var jag väldigt ambivalent om hur jag skulle paddla. Skulle det regna? Skulle jag paddla i södra skärgården som jag gjort flera gånger förut i år? Nja, jag ville komma iväg på något annorlunda. Då ringer Ingela, PKK-medlem, sent på tisdagen och undrar om jag inte ska med till Marstrand. Det visade sig vara ett kanonförslag. Vi kom fram ganska sent och middagen lagades kl 00.30. Ingelas ryggåstält fick vi upp efter en del trixande på en ganska ojämn häll. Jag brydde mig inte ens om att försöka sätta upp mitt tält. Natten var fantastiskt vacker och jag ville verkligen inte somna.

Nationaldagen firades genom att paddla i strålande väder runt Klåverön. Innan lunch var det spegelblankt. Vi mötte upp Ingelas vänner (Björn, Kerstin, Dick & Agneta) , nya trevliga bekantskaper för mig. Det blev en kanondag med lätt paddling och trevliga mat- och fikastunder.


Passage genom Marstrand sent på tisdagkvällen.

Det blev lite nattfotografering också


Sea Cloud II lämnade Marstrand samtidigt som vi mötte övriga gänget. Ståtlig Bark! Byggd 2001 på Las Palmas. Kryssar i Caribien vintertid.

Trevlig fikastund på klipporna utanför Koön. (fler bilder finns på hemsidan)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grym dag - grymma bilder. Gillade din hemsida också. Ha de'

eriksjos sa...

Ser grannt ut!
Borde det inte snart vara dags för skummgodisakademimöte?

Ulf sa...

Snygga bilder! Och det är som sagt en bark, ingen fullriggare som folk brukar tro..
/ Ulf

Anonym sa...

Hej Peter,
verkligen fina bilder - och vilken dag vi fick runt Klåverön.

/Kerstin o Björn

ps sa...

Dick, Kerstin och Björn. Ja, det var verkligen en kanondag. Högsommarpaddling i början på Juni! Kul att ni gillar bilderna.

Erik. Du borde komma och paddla runt Marstrand. Det är vackert. Ta med dig Pia också. Skumgodismöte på lördag tror jag bestämt att det är...

Ulf. Tack! Har fått en del bra tips om foto och bildhantering av vissa sydsvenskar;) Vi har en Bark här i Göteborg. Men den här var ett strå vassare minst sagt.

Björn Svensson sa...

Hej Peter!
Va fick inte Aktot se ljus och mörker denna tur ;-) Och att döma från bilderna verkar det som om det var en jobbig tur.

Vi hörs
Björn S