söndag 16 december 2007

Decemerpaddling

Det klagas på torrsprickor. Visst det kan jag förstå för det var ett tag sedan jag var ute på havet. Den som kanske förvånas mest av att jag har paddlat nu är nog jag själv. Jag brukar verkligen gå i ide från oktober till mars. Erik, Pia, Johan, Patric och jag paddlade ut till Valö igår och bodde i Hultet. Det blev en riktigt mysig och trevlig tur. I stort sett ingen vind varken dit eller hem. Vi såg ca dussinet sälar och trevliga promenader runt Valö. Till detta kommer givetvis mysigt eldande i kaminen, tända ljus, glögg och god mat.  Många berättelser, prylar, mycket skratt och envisa övertalningsförsök till att få Johan till att designa en Clapotis Low Rider. En toppenhelg! Kanske paddlar jag mer innan mars;)


Spegelblank paddling utanför Asperö
(fler bilder kommer)

1 kommentar:

ps sa...

Fler bilder kommer förmodligen inte. Jag hade datorhaveri på en nyköpt dator där dessa bilder låg. Hade tyvärr inte tagit backupp. Det fanns flera riktigt bra bilder, känns lite tråkigt.

Jag har hårddisken hemma. är det någon som är duktig på datorer och vill försöka rädda bilderna så hör gärna av er. Jag har en macbook så det måste vara standardhårdisken som medföljer.